Medisch Cabinet Electre I Plastische chirurgie  & dermatologie


  • Français
  • Dutch
  • English
Dokter Vassiliki KOZONIS, M.D.
Dokter Vassiliki Kozonis is geneesheer specialist in de Dermatologie Dokter Vassiliki Kozonis is geneesheer specialist in de Dermatologie en met grote onderscheiding afgestudeerd aan de franstalige Vrije Universiteit van Brussel (Erasmus-ziekenhuis en het ziekenhuis Molière Longchamp).

Op het einde van haar specialisatie heeft ze zes maanden gewerkt in een Kanker Instituut in Brussel (Centrum voor behandeling van tumoren van de Vrije Universiteit van Brussel). Hier heeft ze zich toegelegd op de symptomatologie en het vroegtijdig kunnen vaststellen van huid-kankers, o.a. met  behulp van de dermoscopie.

Dokter Vassiliki Kozonis bezit eveneens een licentie in de Mycologie bij mensen en bij dieren van het Tropisch Instituut van Antwerpen (1991).
Haar specialisatie is :

vroegtijdige diagnose, behandeling en nazorg van huidletsels die veroorzaakt worden door blootstelling aan de zon, zoals:
           
de huidverouderingverschijnselen
het probleem van zon-geinduceerde elastose (verlies aan elasticiteit)
de actinitische keratose
couperose en andere vasculaire aandoeningen
goedaardige huid-keratose
de huid-kankers: vooral de basocellulaire en spinocellulaire epitheliomen
de melanomen.
 
Dokter Kozonis heeft meegewerkt aan verschillende voorstellingen betreffende deze huidaandoeningen. Ze is mede-auteur van een wetenschappelijke video die handelt over kleine heelkundige ingrepen voor huidaandoeninigen in de huisartsenpraktijk.
 
Dokter Kozonis neemt regelmatig deel aan nationale en internationale Dermatologie congressen. Ze is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie en van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Mycologie. Zij is lid van de Verbond der Belgische Geneesheren Specialisten (GBS-VBS).
 
Dokter Kozonis’s moedertaal is het frans maar ze is perfect tweetalig frans-grieks. Zij heeft eveneens een zeer goede kennis van het nederlands en van het engels.

[ Dr. VICOMev. HUMBLET  ]

 
Top!

Top!